Descarca Liga 1 Romania in FIFA 14 Gratuit


FIFA Evolution are onoarea de a va prezenta azi primul patch pentru FIFA 2014, ce contine prima liga a Romaniei. Principalul administartor al acestui patch este shadow_boy32 insa alaturi de ei au lucrat si editori precum CristianAmateratsu (echipa FE), Achiles Fifagames, Fachis D (fifa-argentina). Tinem sa multumim si celor ce au testat acest joc : Sandu Daniel, Claudiu Otelul si blue_style. Vrem sa multumim si celor doi prieteni ai nostri: Telmo Santos si Zad (FIFA Serbia), pentru ajutorul lor deosebit. Multumiri speciale si lui Lolo, Nesta si Luis_Figo.
Patchul contine Liga 1, realizata cat mai real pentru o prima versiune pentru FIFA 14. Ceea ce am vrut sa subliniez in acest patch este lipsa de erori. Patchul este testat si nu veti avea niciun fel de crash sau de problema, atata timp cat el este instalat corespunzator. NU MODIFICATI PATCHUL IN NICIUN FEL. DUPA CE AVETI PATCHUL INSTALAT, NU IL DESCHIDETI CU CREATION MASTER, SIMPLA APASARE PE CATEGORIA DE TOURNAMENTS, POATE FACE CA ACEST PATCH SA NU MAI FUNCTIONEZE. NU RASPUNDEM DE NICIO EROARE PE CARE O POATE ADUCE ACEST PATCH JOCULUI VOSTRU DE FIFA.
Ce contine patchul? Patchul contine cele 18 echipe din liga 1, cu loturile reale. Aceste loturi includ numarul real de pe tricou, ovr realizat cat mai aproape de realitate. Toate aceste informatii sunt in concordanta cu unul dintre cele mai bune siteuri cu informatii legate de jucatori : transfermarket. In patch mai puteti gasi peste 100 de fetze reale (aveti un document excel atasat pentru a vedea ce fetze sunt reale), tricouri reale, flaguri, adboards. Toate meciurile, atat cele din campionat cat si cele din cupa europeana vor fi difuzate pe digisport . Mai multe surprize, le descoperiti voi!

Instructiunile de instal le aveti in arhiva cu patchul. Cititi inainte instructiunile si instalati conform acestora.

Descarca de Aici

Jocul normal il descarcati de Aici